اسید قابل تیتراسیونبهبود کیفیت انگور رقم یاقوتی با استفاده از ریزمغذیهای آهن و روی [(مقالات آماده انتشار)]
اسکنهسرشاخه کاری انگور راهکاری به منظور تغییر رقم و جوان سازی تاکستانها در استان آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 2، 1402، صفحه 11-16]
اصلاح خاکراهنمای مصرف انواع کمپوست (گیاهی، دامی و ورمی کمپوست) در باغات انگور [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
انگورراهکارهای مقابله با بیماری سرطان طوقه و ریشه انگور [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 15-20]
انگورنقش مصرف بهینه و متعادل کود در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 49-55]
انگوراصول و نقش هرس سبز در مدیریت تاکستان [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 1-6]
انگورتولید محصول گواهیشده انگور با تأکید بر توانافزایی جوامع محلی (ویژه زنان روستایی) در استان قزوین [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 18-24]
انگوراستفاده از تفاله انگور در تغذیه دام [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 6-11]
انگورکم آبیاری در باغات انگور (مطالعه موردی: استان آذربایجانغربی) [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 26-31]
انگورگزارش آفت پروانه مینوز برگ انگور (Holocacista rivillei Stainton) از استان قزوین [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 39-43]
انگوربررسی نوسانات جمعیت کرم خوشهخوار انگور Lobesia botrana (Lep.: Tortricidae) و تعیین بهترین زمان مبارزه شیمیایی در استان خراسان شمالی [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 5-9]
انگورضرورت محلولپاشی پاییزه و زمستانه در افزایش تشکیل گل و جلوگیری از ریزش حبه های انگور [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 28-35]
انگورنژادگان بومی انگور ذخایری بلقوه در مناطق مختلف ایران (مطالعه موردی منطقه الموت استان قزوین) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 22-27]
انگورپتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمهای در تاکستانها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]
انگورمدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
انگورروش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
انگورپایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
انگورکارایی سایهبان در کاهش خسارت پرندگان به میوه انگور در منطقه تاکستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]
انگورضرورت تغذیه بهینه انگور در تاکستانهای استان قزوین و ارائه راهکارهای ترویجی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 28-34]
پسماندمروری بر قابلیت استفاده از ضایعات صنعت کشمش در تغذیه دام [(مقالات آماده انتشار)]
پیش آگاهیبررسی نوسانات جمعیت کرم خوشهخوار انگور Lobesia botrana (Lep.: Tortricidae) و تعیین بهترین زمان مبارزه شیمیایی در استان خراسان شمالی [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 5-9]
پیشرسیکاربرد انواع پوششهای محافظتی در تولید انگور تازهخوری [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 20-27]
پلاستیککاربرد انواع پوششهای محافظتی در تولید انگور تازهخوری [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 20-27]
پوسیدگیبررسی اثر محلول کلرورکلسیم، تیمار پیش سرمادهی و ورقه های حاوی سولفور بر کیفیت و انبارمانی انگور قرمز بی دانه [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 20-25]
پومیس انگورکاربرد پسماند انگور در تولید فرآوردهها و محصولات غذایی [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 28-33]
پیوندسرشاخه کاری انگور راهکاری به منظور تغییر رقم و جوان سازی تاکستانها در استان آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 2، 1402، صفحه 11-16]
پیوندکسرشاخه کاری انگور راهکاری برای تغییر رقم در منطقه خراسان شمالی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 28-34]
ت
تاکتأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
تاکبهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
تاکستانجایگاه و اهمیت سایبان در تاکستان ها [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 32-38]
تاکستانراهنمای مصرف انواع کمپوست (گیاهی، دامی و ورمی کمپوست) در باغات انگور [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
تاکستاناصول علمی طراحی باغ انگور [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 16-27]
تاکستاناثرات بسته دانشی بر بهبود انگور یاقوتی در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 2، 1402، صفحه 29-38]
تحلیل پوششی دادهبررسی کارآیی مصرف انرژی و آنالیز اقتصادی تولید انگور در باغات شهرستان کارون [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 34-43]
تخلیه رطوبت خاکبرنامه آبیاری تاکستان های یاقوتی در خاکهای با بافت متوسط تا سبک در استان فارس [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 7-13]
تخلیه رطوبت خاکبرنامه آبیاری تاکستان های یاقوتی در خاکهای با بافت سنگین فارس [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 12-19]
ترکیبات شیمیاییامکان استفاده از باقیمانده کارخانجات آبگیری انگور در تغذیه دام سبک و طیور [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 16-21]
ترکمن 4سرشاخه کاری انگور راهکاری به منظور تغییر رقم و جوان سازی تاکستانها در استان آذربایجان غربی [دوره 5، شماره 2، 1402، صفحه 11-16]
تریکودرمامدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
تشکیل میوهضرورت محلولپاشی پاییزه و زمستانه در افزایش تشکیل گل و جلوگیری از ریزش حبه های انگور [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 28-35]
تعداد حبه در خوشهراهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
تعداد خوشهافزایش عملکرد انگور یاقوتی با استفاده از ریزمغذیهای آهن و روی [دوره 5، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
تغذیهمروری بر قابلیت استفاده از ضایعات صنعت کشمش در تغذیه دام [(مقالات آماده انتشار)]
تغذیه دام وطیورامکان استفاده از باقیمانده کارخانجات آبگیری انگور در تغذیه دام سبک و طیور [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 16-21]
تغییر اقلیمجایگاه و اهمیت سایبان در تاکستان ها [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 32-38]
تغییر رقمترویج کلونهای برتر انگور یاقوتی برای احداث باغات جدید و سرشاخهکاری در منطقه زابل [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 44-48]
تفاله انگورامکان استفاده از باقیمانده کارخانجات آبگیری انگور در تغذیه دام سبک و طیور [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 16-21]
تله فرمونیپایش وپیش آگاهی خوشه خوار انگور(Lobesia botrana) با استفاده از تله نوری بیولایت در منطقه کویری شهرآبادبردسکن [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 31-37]
تناسب اراضیامکانسنجی نواحی مستعد کشت انگور در هزار هکتار از اراضی قصر قند [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 26-30]
تنش خشکیپایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
تنش های محیطیتأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
حساسکاربرد ارقام مقاوم انگور در کنترل بیماری سفیدک سطحی [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 10-15]
خ
خاک شیرهروش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
خزندهجایگزینی سیستم داربستی به جای سیستم سنتی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-5]
خسارتکارایی سایهبان در کاهش خسارت پرندگان به میوه انگور در منطقه تاکستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]
خوشهبهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
خوشهاصول هرس باردهی و سبز انگور رقم یاقوتی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 12-19]
د
داربستیجایگزینی سیستم داربستی به جای سیستم سنتی [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 1-5]
داماستفاده از تفاله انگور در تغذیه دام [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 6-11]
داممروری بر قابلیت استفاده از ضایعات صنعت کشمش در تغذیه دام [(مقالات آماده انتشار)]
ر
ریزش حبهبررسی اثر محلول کلرورکلسیم، تیمار پیش سرمادهی و ورقه های حاوی سولفور بر کیفیت و انبارمانی انگور قرمز بی دانه [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 20-25]
ریزمغذیضرورت تغذیه بهینه انگور در تاکستانهای استان قزوین و ارائه راهکارهای ترویجی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 28-34]
ریز مغذی هانقش مصرف بهینه و متعادل کود در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت انگور [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 49-55]
رقم عسگریبررسی تعداد خوشه و گل در انگور رقم عسگری در راستای مدیریت مبارزه با نسل اول کرم خوشهخوار در شهرستان دنا [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 1-7]
رنگگیریاصول هرس باردهی و سبز انگور رقم یاقوتی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 12-19]
ز
زمان رسیدنترویج کلونهای برتر انگور یاقوتی برای احداث باغات جدید و سرشاخهکاری در منطقه زابل [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 44-48]
زمان رسیدنمعرفی بهترین روش تربیت داربستی انگور رقم بیدانه در منطقه تاکستان [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 25-30]
زمان رسیدنتأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
زنان روستاییتولید محصول گواهیشده انگور با تأکید بر توانافزایی جوامع محلی (ویژه زنان روستایی) در استان قزوین [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 18-24]
ژ
ژنوتیپ مقاومکاربرد ارقام مقاوم انگور در کنترل بیماری سفیدک سطحی [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 10-15]
ژنوتیپهای بومینژادگان بومی انگور ذخایری بلقوه در مناطق مختلف ایران (مطالعه موردی منطقه الموت استان قزوین) [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 22-27]
س
سایبانکاربرد انواع پوششهای محافظتی در تولید انگور تازهخوری [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 20-27]
سایهبانکارایی سایهبان در کاهش خسارت پرندگان به میوه انگور در منطقه تاکستان [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]
سبدگذاریاثرات بسته دانشی بر بهبود انگور یاقوتی در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 2، 1402، صفحه 29-38]
سرزنیاصول و نقش هرس سبز در مدیریت تاکستان [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 1-6]
سرطان طوقهپایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 20-25]
سرمامعرفی رقم جدید و تجاری انگور «امین» [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 38-43]
سیستم خزندهاثر شدت هرس بر عملکرد و کیفیت انگور رقم رشه در منطقه سردشت [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 8-15]
سولفورپدبررسی اثر محلول کلرورکلسیم، تیمار پیش سرمادهی و ورقه های حاوی سولفور بر کیفیت و انبارمانی انگور قرمز بی دانه [دوره 2، شماره 2، 1399، صفحه 20-25]
ش
شاخص طعم BrimAبهبود کیفیت انگور رقم یاقوتی با استفاده از ریزمغذیهای آهن و روی [(مقالات آماده انتشار)]
شاخص طعم TSS/TAبهبود کیفیت انگور رقم یاقوتی با استفاده از ریزمغذیهای آهن و روی [(مقالات آماده انتشار)]
شیره انگورروش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 11-19]
شناساییبررسی برخی ویژگیهای ارقام انگور در باغات سنتی قزوین [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 9-14]
شهرستان دنابررسی تعداد خوشه و گل در انگور رقم عسگری در راستای مدیریت مبارزه با نسل اول کرم خوشهخوار در شهرستان دنا [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 1-7]
ص
صرفهجویی آباصول پرورش انگور به روش محافظت شده [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 35-47]
صفات مرفولوژیکبررسی برخی ویژگیهای ارقام انگور در باغات سنتی قزوین [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 9-14]
صنایع غذاییکاربرد پسماند انگور در تولید فرآوردهها و محصولات غذایی [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 28-33]
ض
ضریب تبدیلتاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
ط
طول خوشهراهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 31-36]
ع
عملکردترویج کلونهای برتر انگور یاقوتی برای احداث باغات جدید و سرشاخهکاری در منطقه زابل [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 44-48]
عملکرداصول و نقش هرس سبز در مدیریت تاکستان [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 1-6]
عملکردمعرفی بهترین روش تربیت داربستی انگور رقم بیدانه در منطقه تاکستان [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 25-30]
عملکرداثر هرس سبز در افزایش کمی و کیفی محصول انگور رقم کلاهداری [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-4]
عملکردضرورت تغذیه بهینه انگور در تاکستانهای استان قزوین و ارائه راهکارهای ترویجی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 28-34]
عملکرداثرات بسته دانشی بر بهبود انگور یاقوتی در منطقه سیستان [دوره 5، شماره 2، 1402، صفحه 29-38]
عملکرد میوهافزایش عملکرد انگور یاقوتی با استفاده از ریزمغذیهای آهن و روی [دوره 5، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
عملکرد و کیفیتاصول هرس باردهی و سبز انگور رقم یاقوتی [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 12-19]
ف
فاصله ردیفهااصول علمی طراحی باغ انگور [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 16-27]
فرمولاسیونکاربرد پسماند انگور در تولید فرآوردهها و محصولات غذایی [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 28-33]
کارآیی فنیبررسی کارآیی مصرف انرژی و آنالیز اقتصادی تولید انگور در باغات شهرستان کارون [دوره 1، شماره 1، 1398، صفحه 34-43]
کپک خاکستریمدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
کرم خوشه خوارپایش وپیش آگاهی خوشه خوار انگور(Lobesia botrana) با استفاده از تله نوری بیولایت در منطقه کویری شهرآبادبردسکن [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 31-37]
کرم خوشه خواربررسی نوسانات جمعیت کرم خوشهخوار انگور Lobesia botrana (Lep.: Tortricidae) و تعیین بهترین زمان مبارزه شیمیایی در استان خراسان شمالی [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 5-9]
کشمشتاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
کشمشمروری بر قابلیت استفاده از ضایعات صنعت کشمش در تغذیه دام [(مقالات آماده انتشار)]
کیفیتتاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
کیفیتبهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
کیفیتکاربرد انواع پوششهای محافظتی در تولید انگور تازهخوری [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 20-27]
کیفیت میوهاصول پرورش انگور به روش محافظت شده [دوره 5، شماره 1، 1402، صفحه 35-47]
کلاهداریاثر هرس سبز در افزایش کمی و کیفی محصول انگور رقم کلاهداری [دوره 3، شماره 1، 1400، صفحه 1-4]
کلاهداریسرشاخه کاری انگور راهکاری برای تغییر رقم در منطقه خراسان شمالی [دوره 3، شماره 2، 1400، صفحه 28-34]
کلکسیونمعرفی رقم جدید و تجاری انگور «امین» [دوره 2، شماره 1، 1399، صفحه 38-43]